Το Marina Fish ειναι ενα λαμπρό εστιατόριο ψαροφαγίας από τα καλύτερα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βρίσκετε στην Χαλκιδική, ποτίδαια. Ανανεωμένο, με το λευκό να κυριαρχεί και τα διακοσμητικά ασημί ψάρια παντού, αεράτο και μοντέρνο, εγγυάται πως εδώ θα σε περιποιηθούν και θα απολαύσεις ό,τι καλύτερο στο χώρο της ψαροσύνης. Η επιμονή στην αναζήτηση της άριστης πρώτης ύλης και η πείρα του ιδιοκτήτη Κωνσταντίνου Κανακάρη δεν μένουν μόνο στα μεγάλα και προφανή, όπως, ας πούμε, στα ολόφρεσκα ψάρια και τα θαλασσινά, αλλά απλώνονται στα κηπευτικά, σε μια ντομάτα γηγενούς ποικιλίας, στο ελαιόλαδο που παράγεται ειδικά για το εστιατόριο, στο ψωμί, στο αλάτι. Ο ταλαντούχος σεφ Θοδωρής Γκαβέζος αναδεικνύει τα άριστα υλικά και ετοιμάζει πεντανόστιμα πιάτα που δεν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν αλλά να ικανοποιήσουν τη γεύση. Πέρα από τα κλασικά όπως η Κακαβιά με λαχανικά και ζωμό από πετρόψαρα και τα λινγκουϊνι με θαλασσινά και βεβαίως ένα άψογα ψημένο ψάρι, το μενού έχει εισάγει και τα ωμά που πλέον δεν λείπουν από κανένα ψαρομάγαζο. Πιάτα που ξεχωρίζουν από τον ευρύ κατάλογο, είναι το Ταρτάρ γαρίδας, με αγγουράκι πίκλα, φουντούκι, γκουακαμόλε και τρίμμα αυγοτάραχου, το Καρπάτσιο λαυράκι με τσίλι και λάδι λεμονιού, το καρπάτσιο από Σκουμπρί με καρπάτσιο κουνουπίδι, σαλικόρνια, τρίμμα χρένου και λαδολέμονο, το δικό τους καπνιστό Χταπόδι πάνω σε αρμύρες φετούλες βραστής αγκινάρας. Αξέχαστα νόστιμο, το Κριθαρότο γαρίδας με κρέμα πορτσίνι. Για το τέλος, πολίτικος χαλβάς με γάλα, φρέσκο αγελαδινό βούτυρο, ξηρούς καρπούς μαριναρισμένους σε τσίπουρο και Ρυζόγαλο με κανταΐφι αρωματισμένο με κάρδαμο και μαστίχα. Λίστα κρασιών που μάλλον θα ικανοποιήσει και τους πολύ απαιτητικούς με σπάνια κρασιά -και σαμπάνιες-, και αρκετά αποστάγματα. Επειδή το μαγαζί είναι γεμάτο μεσημέρι-βράδυ, κάνετε οπωσδήποτε κράτηση πριν πάτε.