Το εστιατόριο BUBO στην Χαλκιδική ειναι ανάλαφρο, πάνω στη θάλασσα, με μοντέρνο design και ήσυχη πίσω αυλή. Η ανέμελη ατμόσφαιρα διακοπών που εκπέμπει, ελέγχεται διακριτικά από το προσωπικό, παραμένοντας ενεργή τόσο όσο χρειάζεται για να απολαμβάνει το σύνολο των πελατών (ζευγάρια, οικογένειες με μικρά παιδιά, γαστροταξιδευτές), του εξαιρετικού μενού. Θαλασσινή θέα στον κόλπο και στο υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Η κουζίνα του πολυβραβευμένου executive chef Δημήτρη Παμπόρη, θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια μοντέρνα ανάγνωση της ελληνικής κουζίνας που υπηρετείται από τα βιολογικά λαχανικά που έρχονται από το μποστάνι του ξενοδοχείου. Διάσπαρτα στο μενού και πολλά χαρακτηριστικά τοπικά ελληνικά τυριά που δίνουν τον δικό τους τόνο στα πιάτα. Ενδιαφέρον πιάτο με ποικιλία υφών και το κατσικίσιο τυρί Ευβοίας με διάφορα παντζάρια ψημένα και ωμά και γρανίτα παντζάρι-raspberry.
Πάλι με έμφαση στην ποικιλία υφών και το ταρτάρ από ψάρι ημέρας, με φρέσκο αγγούρι, γρανίτα chili και χυμό ντομάτα-καρπούζι. Comfort γεύση τα κανελόνια με ψητά μανιτάρια πορτσίνι, αφρό από καπνιστό τυρί Μετσόβου και σάλτσα τρούφας. Η ινδική και η ελληνική χορτοφαγική παράδοση συνυπάρχουν όμορφα και νόστιμα στο κουνουπίδι σαγανάκι με κάρυ, chutney σταφίδα, κάπαρη, κρέμα κουνουπίδι με γραβιέρα Τραχιάς και σάλτσα κουνουπίδι – τρούφα. Τέλος, πεντανόστιμο το καλαμάρι καρμπονάρα με κρέμα αυγού, σαλάμι Λευκάδας και τυρί Καρίκι Τήνου.