Παραλία Κομίτσα

Παραλία Κομίτσα

Average Reviews

Περιγραφή

Η Κομίτσα είναι μια παραλία κοντά στη Νέα Ρόδα, δίπλα στα βορειοανατολικά σύνορα του Αγίου Όρους. Είναι στην πραγματικότητα δύο παραλίες χωρίζονται από βράχια, ένα οργανωμένο και ένα μη οργανωμένο.

Η οργανωμένη Κομίτσα είναι μήκους 800 μέτρων, πλάτους, με χοντρή άμμο. Στη δυτική άκρη του θα βρείτε μια ταβέρνα με beach bar και παιδική χαρά για τα παιδιά. Ο δρόμος προς αυτήν την παραλία είναι ασφαλτοστρωμένος και αρχίζει από το τέλος των Νέων Ρόδων, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις πινακίδες.

Η μη οργανωμένη Κομίτσα είναι πλέον (περίπου 2 χιλιόμετρα), αλλά στενότερο. Συνήθως υπάρχουν κάποιες σκηνές και τροχόσπιτα σε αυτή την παραλία, και λιγότερο οι άνθρωποι. Είναι κατάλληλο για ανθρώπους που αναζητούν τη μοναξιά και ησυχία. Η χοντρή άμμος και πάλι και υπάρχουν πολλά θαλάσσια όστρακα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω του χωματόδρομου που ξεκινά από την οργανωμένη Κομίτσας.

Η Κομίτσα είναι ένα ησυχαστήριο βουτηγμένο στην αλμύρα και στο βάλσαμο της θάλασσας. Την προσεγγίζεις μέσα από χωματόδρομο και τη μαθαίνεις σχεδόν ψηλαφιστά. Σε όποια κατεύθυνση κι αν κολυμπάς, κάνεις κύκλους γύρω από την ομορφιά. Είναι μια πηγή που αναβλύζει το αντίδοτο που έχεις ανάγκη.

Στατιστικά

19 Προβολές
0 Αξιολογήσεις
0 Αγαπημένα
0 Κοινοποιήσεις

Κατηγορίες

Χάρτης

Σχετικές Καταχωρήσεις