Καλαμίτσι παραλία (Kalamitsi beach) – Νότια Σιθωνία

Καλαμίτσι παραλία (Kalamitsi beach) – Νότια Σιθωνία

Average Reviews

Περιγραφή

Η παραλία Καλαμίτσι είναι απλά εξωτική: βράχοι σαν ζωγραφιά, λευκή άμμος και πεντακάθαρα σμαραγδένια νερά! Μία από τις ωραιότερες και καλύτερες οργανωμένες παραλίες της Σιθωνίας. 

Η παραλία της Καλαμίτσης είναι η νοτιότερη στην ανατολική ακτή της Σιθωνίας και βρίσκεται στους πρόποδες του ομώνυμου παραθεριστικού χωριού. Ολόκληρη η εκτεταμένη περιοχή του χωρίζεται υπό όρους σε 3 μέρη, συμπεριλαμβανομένης της παραλίας γυμνιστών, που βρίσκεται στα προάστια. Το πιο «πολιτισμένο» είναι το κέντρο της παραλίας.

Ολόκληρη η ακτογραμμή καλύπτεται με καθαρή και απίστευτα λευκή, ψιλή άμμο, που λάμπει στον ήλιο και περιβάλλεται από γκρίζους γκρεμούς και τιρκουάζ νερά. Η γραφική θέα είναι το ιδιαίτερο «ξύσμα» του.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της Καλαμίτσας περιλαμβάνουν επίσης:

  • ακτή, απόλυτα προστατευμένη από τους ανέμους.
  • έλλειψη υψηλών κυμάτων (σχεδόν δεν υπάρχουν) ·
  • αρκετά έντονη είσοδος στη θάλασσα, μεγάλο βάθος ξεκινά ξαφνικά γρήγορα.
  • ψυχρότερα νερά, από ό, τι σε άλλες παραλίες της χερσονήσου, επειδή η θάλασσα θερμαίνεται χειρότερα λόγω σημαντικών βυθών

Δεδομένων των τελευταίων 2 πόντων, αυτή δεν είναι η καλύτερη παραλία για ξεκούραση με μικρά παιδιά, αλλά ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να απομονωθούν λόγω του μικρότερου αριθμού παραθεριστών εδώ. Με μικρά παιδιά είναι καλύτερα να αναζητήσετε μια άλλη παραλία στη Χαλκιδική (για παράδειγμα, μεταβείτε στη γειτονική Συκιά ).

Στατιστικά

4 Προβολές
0 Αξιολογήσεις
0 Αγαπημένα
0 Κοινοποιήσεις

Κατηγορίες

Χάρτης

Σχετικές Καταχωρήσεις